long time, no see.

shit, då var man här igen. ungefär 6 månader tog det denna gången. och vad har då hänt? är kvar på donken, har mitt eget skift. så med andra ord så bor jag typ där fortfarande. den här lilla sambosaken med johanna och linn funkade inte så bra. så nu är det bostadsrätt på kungsberget som gäller. grymt bra skit, ass!

är väl fortfarande ensam. har inte sagt ett ord till honom sen december vilket känns både och. tänker på honom varje dag. undrar vad han gör nu. bor han kvar på slåttervägen? är han kvar i halmstad? jobbar han på bianco? jobbar han på helfwetet? ingen aning om nåt. men det är kanske lika bra. är ju inte så bra på att släppa sånt där.

och på tal om det så fanns det nån som gjorde att jag inte var så ensam för nån månad sen. allt kändes sjukt bra. men sen visade det sig att han inte var nåt bättre än den förra. skönt att det inte tog två år att komma fram till det den här gången.. men fan vad ont det gör ändå.

annars? jo malin är kvar i helsingborg. ina är nu officiellt mjöllat-bo med jonte. erik är kvar i valla och simon bor nu i det gamla kollektivet på repslagaregatan. mitt andra hem just nu får nog ändå vara hos lollo och josse inne istan. har haft många fina stunder här på kort tid! och fler kommer det bli!

så just känner ganska mycket hopp. får se om det håller i sig.

nu blir det morgoncappucino efter en hård kväll igår, och sen stängning på det..

emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0