återförenade.

igår kväll hände det. jag fick äntligen titta på tv hemma i min egen soffa igen! och idag har jag tvättat och kollat på tv hittills. och så lär dagen förbli, förutom personalmöte på carlings ikväll.

men så händer det som absolut inte får hända! tv 3 har inte fungerat på hela dagen!! dvs inget våra bästa år, ingen oprah. bara massa ordprogram och tvshop! men nu börjar det ordna upp sig lite. och det är ju tur att discovery finns. 

men om tv3 inte fungerar imorn igen så blir jag arg på riktigt. jag har inte sett på våra bästa år sen december och det snart kommer de avslöja salem stalker. det kan jag ju inte missa!! så håll tummarna åt mig.

just det ja, joakim kom hem igår med. men han stack ganska snabbt. skulle ta en öl med stian. så jag fick en härlig kväll med tvn! idag är han på bianco och jobbar för allra första gången. hoppas att det går bra för honom! det få jag veta ikväll. då är vi hemma båda två och då ska vi prata lite.. får se hur det går.

nu är det dags att byta maskin i tvättstugan och sen lite lunch på det, självklart framför tvn!


emma.

dagen efter och dagen innan.

i går var det ju fest, och det syns ju tydligt i förra inlägget. hemma hos sebbe. kollade på melodifestival och sjöng singstar. avslutade på moon och donken. sen  taxi hem och en lång sovmorgon.

idag har jag haft städ och diskdag här hemma. det var verkligen behövligt.

imorgon kommer han äntligen hem igen. ska bli så skönt att få sova tillsammans igen. och han har också med sig tvn hem. ingen tv har vi haft sen 2 januari, men nu ska jag äntligen få se på våra bästa år och oprah igen!

det ska bli intressant att se hur det känns imorn när han kommer, han har ju varit i väg i en vecka. känns lite som att man får ett besked om vart vi är på väg. det som är lite jobbigt är att jag vet inte själv vad jag vill riktigt. får helt enkelt känna av läget imorn och hoppas på att jag får nån klarhet i det då. det jag vet är att jag älskar honom av hela mitt hjärta, och det är ju alltid nåt.


om två veckor ska jag till linköping och träffa gamla goda vänner. det ser jag fram emot!


emma.

feest

nu är vi hemma hos sebbe. positiva gustav tyckee att jag kan sjunga. frida försökere lura i sebbe att jag och chrille har hånglat. sjukt kul!


snart ska viu dansa rtumpan av oss på moon! blir galej!


försenad present..

när jag fyllde 18 år så fick jag lite presenter av mina två bästa polare, ina och malin. även kända som inii och mäl. en av presenterna var ett block med vanliga helvita papper i. tanken med den presenten var nog ironisk och jag skulle lära mig att rita, fick tillsammans med blocket en jättestor blyertspenna. typ 40-50 cm lång.

idag när jag skulle säga upp mitt gamla bredband så skulle jag skriva ner det på ett papper och sen faxa iväg det. jag tog fram ett block, skrev på första bladet min fina uppsägning. när jag sen rev av det bladet så hittade jag nåt helt underbart på bladet efter. det var först då jag förstod att det var just det blocket jag nyss skrivit i.

högst upp är det först en liten fin orange sol, sen står det sLem, efter det kommer ett litet grönt får och sen texten "när du ser detta så tänker vi på dig" med rött och sen inii (med blått) mäL (med grönt)


och jag kan aldrig tänka mig att de visste hur mycket den raden betyder för mig just idag när de skrev den.

upp och ner, ner och upp.

igår var jag ledig. träffade carro och snackade massa. mest skit om donken. det är konstigt vad länge man kan sitta och prata om en sak. hur irriterad man kan vara på en människa. sök aldrig jobb där, det säger jag bara. det är då man blir en tråkig och ledsen människa. och det är en persons fel.

idag så har jag sökt massa nya jobb. finslipat lite på mitt CV. hoppas bara att någon hör av sig. nästa vecka ska jag ta en sväng på stan och dela ut lite till massa olika butiker. måste ha ett nytt jobb till april. och det är inte så långt kvar till dess.

jag känner mig inte riktigt lika tråkig längre. men det kanske har med att göra att jag slutar på donken på tisdag. ska jobba där fredag och lördag natt och sen tisdag morgon. efter det är det carlings som gäller. och träningen ska upp på fötter igen, den bara ska det!

hemma känns det bättre också. men det är ju olika från dag till dag. så man vet ju aldrig hur det känns imorgon igen. 


just nu längtar jag efter en restresa nånstans där det är varmt. men ekonomin säger nej till det. får vänta snällt till sommaren.


emma.

RSS 2.0