sömnproblem..

kom hem från jobbet för ett tag sen, 4.30 nångång. slapp iallafall att städa idag. skulle sluta mellan 06-07 men fick gå tidigare! men nu är jag fortfarande vaken, kan verkligen inte sova

mina tankar är fortfarande uppe i varv. vet verkligen inte vad jag ska göra eller hur jag ska göra det. vill vara kvar men å andra sidan så vill jag bara dra. vill inte vara ensam igen, men det är kanske just att vara ensam igen som kan få mig på fötter igen. trots att det skulle ta lång tid.

är inte glad längre, är en ledsen männsika. sjukt tråkigt att vara så tråkig som jag är just nu. tänk om jag kunde ha massa positiva dagar precis som gustav har.

år 2008 började ju på ett sätt hur bra som helst, men just nu känns det som att det kommer att bli det värsta året nånsin. och det har bara gått 26 dagar. vart är jag på väg?

vill bara sova nu, det är det enda jag tycker om just nu. att sova. då behöver man inte fundera så mycket. man bara drömmer sjuka drömmar, som att vi fick en glassmaskin till carlings, bakom kassan bland alla underkläder. tänk om livet kunde vara så roligt, iallafall för en dag.


emma.

nytt år, nya möjligheter. men vilka ska man välja?

första inlägget. och som sagt, nytt år nya möjligheter. sa upp mig från mcdonalds förra veckan, och jobbar mitt sista pass den 12e februari. ska bli så skönt att lämna in kläderna och aldrig mer behöva sätta min fot innanför kod-dörrarna. inga mer stulna telefoner, servera fulla gäster kl. 3.00 en lördagnatt,  stulna hemnycklar.. och allt annat jag har varit med om under mina 10 månader där.

just nu går mina tankar ganska långt fram i tiden. ska jag bo kvar i halmstad? ska jag flytta hem till mamma och pappa i linköping? ska jag söka sommarjobb i göteborg och bo hos syrran? kommer jag vara singel i sommar, eller kommer allt ordna sig? kan man hitta tillbaka efter att sånt som har hänt händer? funderingarna snurrar runt i mig.

det jag med säkerhet vet är att jag ska få kolla på håkan i april, mando diao i mars och timo i april. ser fram emot alla 3 lika mycket. ska bli bomben som min älskade vän simon hade sagt.
han som jag saknar mer än vad jag har förstått. erik och simon finns i mina tankar dagligen, längtar så tillbaka till somrarna på balkongen.. men dom dagarna har passerat. huset är sålt och vi bor på 3 olika ställen.


ta mig tillbaka, snälla!

// emma.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0