titta på fåglarna?

grymt skönt med en ledig dag. känns som att det var ett tag sen.. så idag blir det att fixa sånt som borde fixas, städa lite, laga mat och ett gäng matlådor till helgen. pallar inte mer McD just nu...

sussie var ju hos ett medium igår. frågade lite om mig. jag ska tydligen dra ner tempot, sluta ta på mig alla uppgifter och titta på fåglarna. känns inte riktigt som att det krävdes ett medium får att förstå det. kanske det där med fåglarna då..

4,5 vecka kvar till min semester. den blir verkligen välbehövlig. det blir en förhoppningsvis en avkopplande ovh nyttig semester. vore ju inte fel att få tillbaka min vanliga ansiktsfärg s.a.s. hoppas bara den blir så bra som planerat, och att jag kan få vara i fred lite från alla sköna påhopp och liknande..

sen om man nu är vänner utan benefits, så kanske man ska hålla det på den nivån konstant? fast å andra sidan så är ju det kanske inte lika kul? ja nej jag vet inte.

dags att äta och sen, ja, titta på fåglarna då.

emma.

memory loss

utgång var det igår. fint, ass. längesen jag var där en onsdag.. sen blev det ju den vanliga avslutningen på kvällen, nere vid butterfly! lite mer suspekt denna gången.
vet inte vad han eller jag håller på med. spec. när vi vet vilken dum ide det är att dra upp det där igen. tur att man har lite pli på sig själv.. vill ju inte ens egentligen. men ibland så försvinner allt runtom och jag glömmer hur allt har varit.
då är det tur att man har vänner som kan se till att man inte gör nåt man inte ska. fatta ångesten idag om jag inte hade vänt ryggen till. memory loss..

nehe, ny dag. stängning! såg precis min lönespec för april. bra skit! mycket bra skit!

sen taggar jag för morgondagens ballonblås och ballonvalv! och för att inte glömma, besöket på Valla. nice!

emma.

hemma bra, men borta bäst. tydligen.

Hem 1; Jobbet
Hem 2; Lollo och Josse
Hem 3; Platens Bar
Hem 4; Hemma

finn ett fel? ja, jag ser det också. men av nån anledning så flyr jag alltid från mitt eget. trots att jag verkligen älskar min lägenhet. grymt fin! men det är ju lite ensamt..

och ja, just  nu är jag i Hem nr.2.. pratar lite om hur nice det vore att få vara i fred. utan alla fina kommentarer, mail och sms.. men snart så. bara börja ignorera! honom också..

nehe, nu ska jag nörda lite till vid bilddagboken, har ju hört att man är tuff om man har det. och jag gillar att vara tuff.

kanske tugga nisses tuggummi också? eller nej, så tuff är jag inte än.

emma.

long time, no see.

shit, då var man här igen. ungefär 6 månader tog det denna gången. och vad har då hänt? är kvar på donken, har mitt eget skift. så med andra ord så bor jag typ där fortfarande. den här lilla sambosaken med johanna och linn funkade inte så bra. så nu är det bostadsrätt på kungsberget som gäller. grymt bra skit, ass!

är väl fortfarande ensam. har inte sagt ett ord till honom sen december vilket känns både och. tänker på honom varje dag. undrar vad han gör nu. bor han kvar på slåttervägen? är han kvar i halmstad? jobbar han på bianco? jobbar han på helfwetet? ingen aning om nåt. men det är kanske lika bra. är ju inte så bra på att släppa sånt där.

och på tal om det så fanns det nån som gjorde att jag inte var så ensam för nån månad sen. allt kändes sjukt bra. men sen visade det sig att han inte var nåt bättre än den förra. skönt att det inte tog två år att komma fram till det den här gången.. men fan vad ont det gör ändå.

annars? jo malin är kvar i helsingborg. ina är nu officiellt mjöllat-bo med jonte. erik är kvar i valla och simon bor nu i det gamla kollektivet på repslagaregatan. mitt andra hem just nu får nog ändå vara hos lollo och josse inne istan. har haft många fina stunder här på kort tid! och fler kommer det bli!

så just känner ganska mycket hopp. får se om det håller i sig.

nu blir det morgoncappucino efter en hård kväll igår, och sen stängning på det..

emma.

RSS 2.0