god morgon.


gött att vakna strax innan 17. stängningsveckorna dödar mig. har knappt nån kontakt med omvärlden. skönt att jobbet gör mig folkskygg. orkar inte med människor när jag väl är utstämplad.

har så många mail, sms och obesvarade samtal att ta tag i. det får vänta nån månad till.

dusch. 19-05. döden.

just det.


blev på dåligt humör av att se dig idag. och du började prata på det där sättet du pratar på. orkar inte ens höra det. du är verkligen ett ljugande as. så. då fick jag det sagt. och ja. överreaktion. och ja. dålig timing.

och visst, jag har dragit över en och annan på jobbet. men det betyder inte att jag vill dra över alla. så sluta försök. aint gonna happen.

annars är jag bara allmänt bitter över att mitt tvättlås har fastnat på 17-22 den 9e. så det blir tvätt den 9e varje månad. eller ringa vicevärden. så ja. det blir tvätt den 9e varje månad.

evil eyes.


nu är det stängningsvecka igen. inte ok. dessutom med andra än mitt egna fina lilla skift. trots att den ena tjatar hål i huvudet på mig och att den andra bara tjatar rent allmänt, så funkar det bra. idag blir det däremot kämpigt.

göteborg. what to do. jag vill bo där. jag har alltid velat bo där. så det är kanske dags att satsa. lämna linkan bakom mig en stund igen. det är dags att tänka över det här ordentligt.

för övrigt är jag så galet trött på brudar. har jag kanske sagt det förr? brudar med evil eyes. rörö hade mycket evil eyes. men liksom. om du nu varit het på honom i 6 månader utan framgång, bli fan inte sur för att jag lyckas på nån timma eller två. eller ge mig inte evil eyes i alla fall. men tack för att du fixade efterfest med öppen bar, bara för att få ligga, det var inte alls uppenbart. nejdå.

ge mig inte evil eyes när jag ska försöka betala min frukost morgonen efter iklädd bandets tisha och med whiskeyröst. dags att ta tag i att du låter som att du svalt en mus när du pratar. hur skulle jag kunna höra att det var 126 du sa. allt jag hör är piip piip piip. och så ögonen då. och det var så lite så att vi tog lunchen hos dig också. varsågod!

att det ska vara så jobbigt att ligga med en av gbgs största slampor.

med risk för att låta positiv. midsommar var crazy. livets värsta bakfylla i måndags. lite ångest här, lite träningsvärk där.RSS 2.0